znajomy Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam Mam problem z elementem bieżnika w butach Northwave. Na podeszwie pod palcami są dwa przykręcane kołki które zgubiłem. Nie bardzo wiem jak to nazwać i poszukać po sklepach. Możecie co pomóc. Dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bicker Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=ko%C5%82ki+do+but%C3%B3w+mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 idź do sportowego i popytaj o wkręty do korków (piłkarskich) powinny pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Dobra myśl zwłaszcza, że na sieci za dwa kołki 10 zł + wysyłka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.