bast84 Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam, obecnie mam rozlanego Rock Shox Dart 2. Nie mam pojęcia ile może wynieść regeneracja, ale myślę że lepszym rozwiązaniem będzie zakup jakiegoś lepszego od niego sprzętu. Co doradzicie w cenie 300-500zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco68 Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Raidon lub Epicon,powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kidot Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam. Minimum to Xcr lub RS 30-32 ale najlepiej jakiś amor powietrzny jak chcesz już zmienić. Tak jak kolega wyżej napisał raidon lub epicon. lekki-rower.blogspot.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bast84 Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Dzięki za informacje, na pewno chce AIR. Chyba ceny poszły w górę, bo jak czytam starsze posty na forum to te amorki (Raidon/Epicon) były o pare stówek tańsze. Wogóle jakiś taki mały wybór (mało sklepów sprzedaje). Czy ten jest w dobrej cenie? http://allegro.pl/sr-suntour-epicon-r-l-r-100mm-2013-ahed-i5221003846.html Możecie polecić jakiś pewny/tani sklep (może być PW żeby reklamy nie robić)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kidot Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 No kolego co do Twoich założeń to cena poszła mocno w górę.Epicona możesz kupić za 1500 ale i za 500 (używany).Cena tego Epicona jest powiedzmy normalna choć te n model kiedyś widziałem na all za 780 zł.Jak jesteś w stanie udzwignąć 950zł to teraz możemy poszaleć.Może Rs reba lub foxik ,manitou.Tylko pytanie czy chcesz nowy czy przewidujesz też używkę. lekki-rower.blogspot.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bast84 Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 nooo apetyt rośnie w miarę jedzenia ~900pln to już max. Chciałbym nowy sprzęt, z tego względu że nie mam doświadczenia w tego typu sprzęcie i nie chciałbym się wpakować na jakąś używaną minę. Tak więc co polecacie nowego do tego pułapu cenowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kidot Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Zobacz sobie w między czasie na Olx chłopak wystawił czarnego Epicona za 700zł. Napisał ,że nigdy nie był używany ale brak opisu.Może zadzwoń i się dopytaj. lekki-rower.blogspot.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Okazji nie ma, z zasady. Za 900 można już dorwać nowke z gwarancja. Kolega Activia do tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Widzę że poszukiwany jest dobry amorek. Cóż dobrego można polecić. Moim zdaniem to najlepiej koledze by odpowiadał EPIXON z 2015 pod oś 9mm Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipog44 Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Ja od ponad roku jeżdżę na RockShox XC32 solo air. Moim zdaniem pracuje naprawdę dobrze, tyle że ja zapłaciłem za niego 470zł (nowy, ale bez manetki), a teraz ceny poszły ostro w górę i praktycznie nie da się dorwać takiego nowego w okolicach 500zł. Oczywiście polecam ten amorek, na pewno byłbyś zadowolony po przesiadce ze sprężynowego Darta. http://allegro.pl/rock-shox-xc32-tk-solo-air-100-disc-poploc-czarny-i5309625220.html Nie wiem jaką masz sterówkę, ale zapewne 1,1/8", tutaj jest akurat tapered (stożkowa), więc przed zakupem musisz się upewnić jaką masz. No i jak widać cena znacznie przekracza 500zł. Myślę, że do 900zł to byłby dobry wybór, jeśli cena Ci odpowiada. Epicon też będzie odbrym rozwiązaniem, może znajdzie się jakiś Manitou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi