Gość Marek Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Witam, poważnie myślę nad zakupem roweru i tutaj mam kilka pytań. Jakiej marki? Hamulce tarczowe hydrauliczne czy zwykle vbrake? Jaki duży mam 180cm wzrostu i około 80kg wagi? Będę nim na co dzień w sezonie dojeżdżał do pracy około 10km dziennie ale tez chciałbym gdzieś w teren pojechać np do lasu na jakiś dłuższy dystans. Z góry dzięki za odpowiedz POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SklepeBike_pl Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Podobnych tematów na forum było już całkiem sporo,wiec polecam poszukaći poczytać. Ważne jest także to abyś sprecyzował swój budżet jaki posiadasz na ten cel,wtedy będziemy mogli doradzić też konkretne modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Kolega wyżej ma absolutną rację. Analogicznie możesz zapytać jakie auto kupić do pracy. Ja powiem, że Passat z 2002 roku jest świetny, kolega zaś napisze, że Nissan Navara lub Passat, tyle, że wprost z salonu. Przy małym budżecie warto darować hamulce tarczowe. Dobre v-brake są wystarczające. Już na bank darować sobie tarczowe mechaniczne. Takie jest moje zdanie. Ewentualnie rozwojowo szukać takiej ramy i amortyzatora, co by miały i mocowanie na v-brake i na zacisk hamulca. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Marek
Witam,
poważnie myślę nad zakupem roweru i tutaj mam kilka pytań.
Jakiej marki?
Hamulce tarczowe hydrauliczne czy zwykle vbrake?
Jaki duży mam 180cm wzrostu i około 80kg wagi?
Będę nim na co dzień w sezonie dojeżdżał do pracy około 10km dziennie ale tez chciałbym gdzieś w teren pojechać np do lasu na jakiś dłuższy dystans.
Z góry dzięki za odpowiedz POZDRAWIAM
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.