Skocz do zawartości

[rękawice] Które Foxy?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam te 661 i nie polecam :)... nie stac mnie bylo na inne jak je kupowalem, maja przyciasnawe male palce, sa szerokie,zle leza na dloni, sa nie wygodne, a rzep jest tak ulozony i sa zrobione z takiego materialu ze momentalnie na palcach sie hmmm...robia takie kulki. Do tego widzialem na paru fotach jak wygladaja po kraksach :/... do tego sa slabo przewiewne. Lepiej juz dobulic do foxow albo northweave-ow.

>>blue

ja nie zaobserwowalem nic z tych rzeczy o ktorych piszesz :) i moze rozmiar miales zly (rozmiarowka jedna drugiej nie rowna) albo lapke masz Not4sixsixone :P nie wiem z butami tez tak jest ze jednemu leza a inny dostaje swira po 10min

sorry za OT

pozdrawiam

michal

>>blue

ja nie zaobserwowalem nic z tych rzeczy o ktorych piszesz :P i moze rozmiar miales zly (rozmiarowka jedna drugiej nie rowna) albo lapke masz Not4sixsixone :P nie wiem z butami tez tak jest ze jednemu leza a inny dostaje swira po 10min

1. Znajomy ma te same i takie same problemy.

2. Mierzylem kilka rozmiarowek...wogole to wyglada tak ze model wyzsze fajne leza na dloni, a te są za duże... tzn reka w nich lata i jest duzo miejsca[mozna wlozyc 2-gie rekawiczki do nich w zimie :D]...a maly palec i tak jest za maly i mozna swira dostac ;]. Chyba ze to ja mam jakis dziwny maly palec ;].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...