MaciekBora Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witam, poszukuje jakieś dobre i w miarę przewiewne Foxy do XC z długimi palcami, podajcie mi swoje typy. Gdzie online takie kupić, fabrycznie nowe i najtaniej wysyłkowo, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 a czemu akurat Foxy? ja uzywam 661comp i jestem bardzo zadowolony pocenie na przyzwoitym poziomie a wykonanie jak na ta cene super (80pln) http://www.netbike.kylos.pl/product_info.p...47024eaed296a18 pozdrawiam michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Mam te 661 i nie polecam ... nie stac mnie bylo na inne jak je kupowalem, maja przyciasnawe male palce, sa szerokie,zle leza na dloni, sa nie wygodne, a rzep jest tak ulozony i sa zrobione z takiego materialu ze momentalnie na palcach sie hmmm...robia takie kulki. Do tego widzialem na paru fotach jak wygladaja po kraksach :/... do tego sa slabo przewiewne. Lepiej juz dobulic do foxow albo northweave-ow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekBora Napisano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A czy Foxy Dirtpaw nie będą za mocne na rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 One są na rower więc nie wiem skąd te pytanie Mam zeszłoroczny model i wyglądają prawie jak nowe. Kilka razy ochroniły mnie przy poważnych glebach. Są bardzo przewiewne. Jeżdżę w nich nawet w upalne dni bo mam chociaż lepszy chwyt niż w spoconych dłoniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 >>blue ja nie zaobserwowalem nic z tych rzeczy o ktorych piszesz i moze rozmiar miales zly (rozmiarowka jedna drugiej nie rowna) albo lapke masz Not4sixsixone nie wiem z butami tez tak jest ze jednemu leza a inny dostaje swira po 10min sorry za OT pozdrawiam michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 >>blue ja nie zaobserwowalem nic z tych rzeczy o ktorych piszesz i moze rozmiar miales zly (rozmiarowka jedna drugiej nie rowna) albo lapke masz Not4sixsixone nie wiem z butami tez tak jest ze jednemu leza a inny dostaje swira po 10min 1. Znajomy ma te same i takie same problemy. 2. Mierzylem kilka rozmiarowek...wogole to wyglada tak ze model wyzsze fajne leza na dloni, a te są za duże... tzn reka w nich lata i jest duzo miejsca[mozna wlozyc 2-gie rekawiczki do nich w zimie ]...a maly palec i tak jest za maly i mozna swira dostac ;]. Chyba ze to ja mam jakis dziwny maly palec ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 >>blue ja tez mierzylem kilka modeli i lezaly podobnie wiec jak nie widac roznicy to po co przeplacac w kazdym razie nie zachwalam ich na sile bo nic z tego nie mam, stwierdzam tylko ze mi pasuja pozdrawiam michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A ja ze mi nie mierzylem jeszcze model za 120 tez 661 i super lezal na rece . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.