mike78 Napisano 28 Kwietnia 2015 Napisano 28 Kwietnia 2015 Panowie, czytalem tematy o telefonach ale są z 2013roku, więc mam nadzieję ze mogę spytać o aktualnosci. szukam telefonu, ktory porobily za nawigacje po plikach GPX wgrywanych do aplikacji osmand na androida. potrzeby:-nie krucha obudowa (jakies goclevery odpadają-wyswietlacz odczytywalny w lekkim sloncu rozdzielczosc 640x480 zeby coś było widac-bateria zeby potrzymala te 5h z gpsem i podświetleniem ekranu-aparat coby zdjecia z trasy w miarę wyglądałyi poniewaz częśc nowych aplikacji wymaga Andorida 4.0, to dobrze byłoby gdyby telefon go miał. Wiem ze Osmand poleci na Andku 2.1 ,ale jak to się zmieni to zostanę z cegłą Znajomy korzysta z Samsunga advance gt-i9070 ,ale widzę trochę tych telefonow z polamanymi ekranami.. zaproponujecie cos innnego/trwalszego? Rozwazam 2 opcje:1. uzywkę starszego modelu - budzet ok 200zł2. coś nowego, jesli to bedzie mialo sens do moich potrzeb - budzet ok 800zł (wtedy działalby tez Locus ktory wymaga androida >4.0)Funkcja telefonu jest niezbędna, bo chcę mieć mozliwosc dzwonienia (nawigacje, gpsy odpadają)pozdrawiam
andybike Napisano 28 Kwietnia 2015 Napisano 28 Kwietnia 2015 Nie wiem jak wytrzymałą ma baterię ale może XCOVER 3 ?
Shiryu Napisano 28 Kwietnia 2015 Napisano 28 Kwietnia 2015 5h z włączonym ekranem o dużej jasności i GPS? Nie widzę tego. Lepiej od razu pomyśl o powerbanku.
Sobek82 Napisano 28 Kwietnia 2015 Napisano 28 Kwietnia 2015 http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/18456-endomodo-xperia-z-ultra-stand/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.