Skocz do zawartości

[Chwyty] Pierścienie i korki do Odi Rogue

kuku83

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Zakupiłem używane chwyty Odi Rogue, same chwyty w stanie bdb, ale zaciski i korki są już ściorane, więc potrzebuję zakupić jakieś zamienniki, tylko problem w tym, że nie wiem gdzie i jakich szukać zamienników, aby pasowały do tych chwytów, więc jeśli moglibyście pomóc i coś polecić będę ogromnie wdzięczny. Chciałbym dodać, że jeśli chodzi o pierścienie, to chciałbym aby nie była to jakaś kiszka i żeby dobrze trzymały, druga sprawa to aby były w kolorze czarnym, natomiast jeśli chodzi korki, to rozglądam się za czymś plastikowym i też w kolorze czarnym, dlatego plastik, bo jeśli zapewne przyrysuję nim o coś, to zawsze jest to mniej widoczne aniżeli zdarcie czarnej farby do metalu. Pewnie mam duże wymagania jeśli chodzi o takie detale, ale chciałbym, żeby to jakoś wyglądało.

Z góry dzięki za pomocne odpowiedzi.

Napisano

Oryginałow pewnie nie chcesz bo kosztują 69 plus przesyłka, z innych pasuja na 100% obejmy od gripów clarksa oraz onoff'a - trochę na siłę, ale wchodzi.

NIestety jesli chodzi o odi, to najtaniej zawsze wychodzi kupić nowy komplet.

Napisano

Cześć 

Dzięki za odpowiedzi. 

Wiecie, była licytacja i moja żyłka "handlowca" znów dała o sobie znać ;) 

Nie chodzi mi o oryginalne, bo nie było by to dla mnie opłacalne,  nowe też nie muszą być, no cóż będę szukał, może coś się uda zakupić zanim sezon rowerowy się skończy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...