jo_jacek Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Zakupiłem od kolegi z forum korbe Deore fc-m540 i była obtarta od butów. papier ścierny w reki i jedziemy. Wczoraj zeszło mi 5h roboty z papierem ściernym w reku. używalem wodnego 220 i 360. robilem tez 1000 ale uznalem ze najlepiej wyglada po 360 :] Co prawda lekko sie obtarły od moich butów spd i powstala mala kreska ale i tak mysle ze warto było: Wiem ze to nie ładnie sie chwalic ale chcem wam pokazac swoje wypociny i to ze korba Shimano moze wyglada 150razy lepiej niz fabrycznie :] Straty w ludziach : mega giga odcisk wodny na kciuku. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Korba moja I moge potwierdzic ze w oryginale miala wytarcia czarnej farby i wygladala o wiele gorzej :] http://www.pinkbike.com/photo/932811/ Fotka wczesniej przed polerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Fajna ta korba jak wymienie swojego Truvativa to starego tak urządze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 29 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Na 3 fotce widać że już Ci się nie chciało bo przy pająku zostało czarne Ja jednak wolałbym ją zrobić na błysk, chociaż tak też wygląda nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazlo Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Nie powiem ... korba wygląda świetnie . Mnie na pewno nie chciałoby się 5h się z tym bawić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Na 3 fotce widać że już Ci się nie chciało bo przy pająku zostało czarne Nie tyle co nie chcialo a mialem takiego pecherza na palcu ze nie dalo sie robic i akurat zostal mi tylko twardy papier scierny (wodny jest miekszy) i nie bardzo mialem jak zrobic te miejsca :] Teraz jak na to patrze uznałem ze to nawet ładnie wyglada i jakby było specjalnie wiec niechaj wiec tak bedzie i pozostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 kup sobie czarne zipy do tej detki - osłonki jak dasz czarne to wygląda jak bys taka osłone kupił w sklepie a korba super, szkoda że nie dokończona w porównaniu z orginałem extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Wyglada super - gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 ale blaty widze jacku przelozyles z poprzedniej korby ? w sumie jak tak sie bawisz to moze, wez ja na warsztat, niech ci piaskowo obtłuka lakier ? i wtedy sobie wypolerujesz ? ja w ten sposob zamierzam sie pozbyc resztki farby z hawka jak bede go malowal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daron_mtb Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 fajna korba. Dobra robota. Jak mi się moja zniszczy to przyjade do ciebie ok.? heheheh :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ale blaty widze jacku przelozyles z poprzedniej korby ? w sumie jak tak sie bawisz to moze, wez ja na warsztat, niech ci piaskowo obtłuka lakier ? i wtedy sobie wypolerujesz ? ja w ten sposob zamierzam sie pozbyc resztki farby z hawka jak bede go malowal... No blaty sa stare. Jak wymiene naped wsadze nowe :] Nic mi nie beda robic piaskowo, jak juz to sam zrobie sobie wszystko recznie :] Musialbym tylko sie przeleciec po papier ścierny :] Ale jak na razie moj palec w ciagu dalszym nie nadaje sie do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.