CzerniakOvsky Napisano 27 Kwietnia 2015 Napisano 27 Kwietnia 2015 Witam Chciałem się dowiedzieć jaki mam amortyzator , niestety nie ma na nim żadnych napisów do tej pory wiedziałem jedynie że jest to amortyzator powietrzny ale po rozkręceniu go i obejrzeniu dokładnie przeczytałem że to jakiś sr sontour. jeżeli ktoś się zna na tych amortyzatorach proszę o pomoc. Zdjęcia na moim google+ tu daje link https://plus.google....325874201/posts
lyndowss Napisano 27 Kwietnia 2015 Napisano 27 Kwietnia 2015 Mi się wydaje, że stary SR Suntoru Epicon z rocznika np. 2008, kiedy jeszcze były z czarną anodą. Trudno stwierdzić, bo po tych zdjęciach mało widać. BTW. co to za porażka, a nie amortyzator? Szczerze to i tak już nic z niego nie będzie.
CzerniakOvsky Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Napisano 27 Kwietnia 2015 wielkie dzięki ziomuś , tak wiem że to porażka mam zamiar kupić nowy ale po prostu tak z ciekawości chicałem wiedziec
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.