glynsky Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, Jestem posiadaczem ramy specialized stumjumper fsr 2007 link: http://www.specialized.com/us/en/bikes/archive/2007/stumpjumperfsr/stumpjumperfsrpro#specs z brainem. Czy mogę go wymienić na dt swiss x313 200x50. Czy będzie pasował do tej ramy. Z góry dziekuję za wszelkie informacje.e Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez glynsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Nurtuje mnie dlaczego akurat tak drętwy w pracy i zawodny damper ... co do długości, różnice są na tyle małe, że powinien dać się zamontować, bez zmiany geometrii czy tłuczenia elementów zawieszenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glynsky Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 A jezeli mogę prosić o jakąś sugestie to na co powinienem wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Lepiej podaj kwotę jaką możesz wydać, za małe pieniądze nie dostaniesz nic porządnego, dampery DT nie są drogie z wymienionych przeze mnie powyżej powodów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glynsky Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 W sumie to mogę zainwestować ok. 600 zł. Chciałem coś z blokadą. Z przodu mam dt swissa i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Możesz inwestować w DT Swiss, tylko jak zacznie puszczać olej to miej pretensje tylko od siebie ... wolał bym : http://allegro.pl/rock-shox-damper-monarch-3-1-nowy-i5293694995.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glynsky Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Dziękuję za podpowiedź. Muszę sie zorientować czy będzie on pasował do tej ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi