Sagitt77 Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Ponieważ każdy porządny klub rowerowy posiada własne stroje teamowe zacznijmy dyskusję na ten temat. Może jest tu ktoś uzdolniony graficznie i zaprojektuje logo, kolorystykę i grafikę? Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 W wolnej chwili mogę coś ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Mam znajomego grafika, myślę że w wolnej chwili mógłby coś dla Nas skrobnąć. Przydałby się tylko jakiś krój stroju, t-shirtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Powinny być dwa rodzaje koszulek z krótkim rękawem czyli typowa kolarska forma ze suwakiem oraz koszulka luźna jak T-shirt ale z materiału odprowadzającego pot,do koszulki kolarskiej odpowiednio spodenki na szelkach lub bez,oraz Jersey z długim rękawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 ... ewentualnie jeszcze rękawki. Dobrze byłoby gdyby kolorystyką i grafiką strój jakoś nawiązywał do grafiki ramy, chociaż nie jest ona powalająca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Wersje kolorystyczne ramy nie powalaja, ale ja bym pozostawał przy klimatach czarno-bialych z dodatkiem żółtego, czerwonego bądź niebieskiego w zależności od preferencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Białe złe bo sie brudzi(mam) czarne złe bo sie nagrzewają(mam).Najlepiej niby jakiś mix stworzyć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Ja bym obstawiał bardziej przy ciemniejszych kolorach mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Zdecydowanie kolorystyka musi nawiązywać do koloru ramy,na plecach i przodzie powinna znaleźć się grafika ACCENT PEAK 29" ewentualnie na ramionach PEAK 29" a ACCENT na przodzie i tyle ,można by napisać do Velo z zapytaniem o używanie znaków dla klubu wtedy wszystko mamy na pełnym legalu Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez venom2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestercup Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Proponuje zamiescic projekt. Wtedy sie poprawi co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Co powiecie na tego typu logo team'u? można by je umieścić na stroju dla urozmaicenia grafiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 http://static.pokazywarka.pl/i/5826688/721377/probka.jpg?1430306965 Próbka odemnie.Oczywiscie zamiast np bialego mozna uzyc czerwony,niebieski,zmiast czarnego bialy,jak kto by wolał pod wersje ramy,ja to robilem pod swoja czarno-bialo wersje. Ps. ani to projekt ani nic,troszke pikselowata propozycja wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestercup Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Cool ale moze cos zywszego. Czarne marnie wyjdzie w akcji i w sloncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Wg. mnie troszke nawiązywało to do stylistyki ramy,zawsze mozna dodac jakis szlaczki itp,ale to już nie będzie nawiązywało do samego peaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Całkiem fajny projekt ale przydałoby się coś dodać: jakieś logo lub nazwę Team'u. Co do kolorystyki to można zrobić w wersji pomarańczowo-czarnej jak starsze ramy Peak'ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Witam. Nie jestem w temacie, ale może kogoś zainspiruje ten temat http://www.rovver.pl/index.php/sprzet_kat/wlasny-stroj-kolarski/ Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 W sezonie letnim chyba już nie pokręcimy w strojach, to może coś na jesień/zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi