kosmonauta80 Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Zauważyłem, że gąbki w moim kasku nie wyglądają zbyt apetycznie. Do tego zaczynają się już niszczyć. Stwierdziłem, że kupię jakieś nowe. Problem jednak w tym, że do mojego kasku (Met Testagrossa) ciężko coś takiego dostać. Więc myślę, czy by nie kupić jakiś pierwszych lepszych gąbek, ale do kasku tej samej firmy i spróbować je zamocować w moim kasku. Miał ktoś podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 26 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 gąbki w moim kasku nie wyglądają zbyt apetycznie Chciałeś spożywać? Tutaj masz zamienne gąbki do Testagrossa. Ewentualnie możesz zakupić taki zestaw uniwersalny do kasków MET. Niestety, nie wiem na ile będzie on spasowany z Twoim orzechem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 18 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Chciałeś spożywać? Odzysk utraconych minerałów po przez żucie przepoconych gąbek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B_art Napisano 19 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Napisz maila do producenta (nie dystrybutora w Polsce). Byc moze wysla Ci zestaw za darmo. UVEX wyslal mi juz dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.