Czeminiaczeg Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Może temat dziwny, ale chodzi o to, że mam na wydanie +/- 500zł. 1. Chciałem kupić spodenki rowerowe (jakaś lepsza wkładka, by się przydała) 2. Pedały 3. Fajnie byłoby, gdybym dał rade jeszcze jakieś buty na szose kupić. Mogę jeszcze 100 dać xD Coś proponujecie? Liczę na wasze profesionalne porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarz16 Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 napisz na PW podam nr konta ja będę wiedział co kupić ciężko powiedzieć co ci jest najbardziej potrzebne sam zobacz czego potrzebujesz i pytaj odnośnie sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeminiaczeg Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Hahah Liczyłem na to, że jakiś pakiecik ktoś ma i poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.