Skocz do zawartości
  • 0

rower za około 1500 zł

Gość Piotr

Pytanie

Napisano

Witam.

Jak w temacie, zamierzam zakupić rower do rekreacyjnego poruszania sie po szosie a czasem w terenie.

Budzet około 1500 zł, czyli cena 1650 też byłaby do przełknięcia za jakieś cacko :). Mój wzrost to 190cm, waga 101kg. Chciałbym zeby rower troche posłuzył wiec prosze o propozycje ....lub ocene np tego modelu: Kellys Cliff 60.

http://rower-sport.pl/pl_PL/p/KELLYS-CLIFF-60-TURQUOISE-2014/1794?unibike

Dzieki zgóry za pomoc :)

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z tegoi co czytam na forum to powyższy model zbiera dobre opinie,można się nad nim zastanowić,ewentualnie jeżeli ma być też na szosę to zerknij na Romety- teraz wyszło kilka fajnych nowosci,firma także jest solidna.

Napisano

Pod względem jakości wykonania czy osprzętu jest moim zdaniem lepszy niż Kands,poczytaj na forum o rowerach Lazaro i będziesz wiedział o wiele więcej,poza tym sprecyzuj czy ma to być rower na asfalt,szosę czy jeszcze z innym przeznaczeniem.

Napisano

Ten Lazaro to taki średniak. Jak na średniaka to cena trochę wysoka. Niemniej jednak jestem przekonany, że rower będzie jeździł i to znakomicie dając dużo przyjemności. W moim odczuciu rowery crossowe są idealnym rozwiązaniem dla tych, którzy pragną rowerować dokładnie tak jak Ty. Trochę tu, trochę tam, a ogólnie to nie wiadomo ;)

Dlaczego idealne? Otóż i w góry się nadadzą i na asfalt pojedziesz nimi, a do lasu wręcz idealnie.

Napisano

Napisze tak,za tysiąć siedemset w nowych to nie ma czego szukać.Ale za tysiąc siedemset w używanych to masz spory wybór.

Cytując opinię SENDERA że Lazzaro to "średniak" wydaje mi się że mój Scale 50 to nawet poniżej "średniaka" się nie łapie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...