kapi88 Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 Witam serdecznie na forum, w najbliższym czasie chciałbym sprawić sobie rower crossowy, na ten moment jestem bliski wyboru roweru marki Kross Evado. Tutaj moje pytanie, czy opłaca się dopłacić około 400zł do modelu z tego roku podczas gdy osprzęt w porównaniu z zeszłym rokiem jest tak zbliżony? Wiadomo, że zmieniła się rama i wewnętrzne prowadzenie pancerzy. Rower zeszłoroczny do kupienia wyłącznie przez internet, model 2015 (jeślibym się zdecydował) w stacjonarnym sklepie. Czytałem już inne tematy dotyczące rowerów crossowych na forum, niemniej gdybyś ktoś chciał się podzielić swoją sugestią odnośnie innego roweru crossowego w granicach 2500zł chętnie przeczytam
Root Admin Mieciu Napisano 29 Kwietnia 2015 Root Admin Napisano 29 Kwietnia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.