kubajakjakub Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Witam! Niecały rok temu zakupiłem hardtaila Krossa na 29'tkach. Zastanawiam się nad wymianą amortyzatora Suntour XCR na sprzęt lepszej jakości. Mój budżet to 1000-1500zł, Zależy mi na dobrym tłumieniu zarówno drobnych dziur, jak i "serii" większych nierówności, w czym mój obecny amortyzator nie spisuje się najlepiej. Proszę o sugestie i z góry dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Powiedz czy piaste pod oś 15mm też był byś w stanie zmienić bo dużo dużo wiekszy jest wtedy asortyment amorków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubajakjakub Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Myślę, że tak, ale najpierw chciałbym wiedzieć czy jest jakiś amortyzator w cenie 1000-1500zł, warty wymiany piasty na 15tke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Ja się zajmuję ogólnie Suntourem i z tego co bardzo bym ci mógł polecić to nowy Epixon RLRC 2015 (Nie myl Epixona z Epiconem) http://activia.sgl.pl/cena/amortyzatory-suntour/epixon-xc-2015/29-cali_amortyzator-epixon-xc-rl-rc-29-os-15mm-czarny-2015/703 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubajakjakub Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Sam amortyzator wydaje się niezły, ale martwią mnie te wzorki po bokach, które zupełnie nie pasują do kolorystki mojego roweru. To są naklejki czy malowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.