uchmanek Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 wtedy powiedza, ze usypiales czujnosc wyczynowej korby jezdzac lajtowe XC i nagle jak jej z zaskoczenia nie dop****** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 mowiles o maks 400zł hm sorki ale ja tak zawsze ....na twoim miejscu dolozylbym te 60zł i wzial XT po prostu wtedy wszystkie rozterki o LXie czy hone pojda w niepamiec osobisicie uwazam ze jest to doplata nieduza a roznica w jakosci spora(wagowo tez) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 niekoniecznie. jak znam zycie to ktos napisze: dozuc jeszcze 240pln i wez sainta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Bierz LX fc-m580 i nawet sie niezastanawiaj nad niczym innym w tej cennie. Mam tą korbe i jestem w 100% zadowolony. Może nieprzejechalem na niej zbyt wiele (nieco ponad 2tyś), ale jakość tego sprzętu da sie odczuć od razu(niesamowita sztywność). Dodatkowym plusem jest dziecinie prosty montaż i demontaż. Niewiem jak z trwalością w praktyce, ale myślę że w porównaniu z tradycyjnym suportem wygra bezapelacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 chyba sie zdecyduje na tego LX'a. jak sie kiedys rozleci to sie pomysli nad czyms lepszym. dzieki za wszystkie opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Moje pytanie o Deore LX 582 - po złożeniu jej do kupy, okazało się, że stawia opór przy obracaniu. Tzn. nie lata luźno na wszystkie strony, jak to miało miejsce przy kwadracie. Nie wiem czy powinienem się tym martwić czy uznać za nornalne i jeździć. W zasadzie ciężko jest ją skręcić za mocno, skoro lewe ramię i tak zachodzi na oś tylko tyle, na ile pozwalają rowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 A ja mam jeszcze inne pytanie. Czy wie ktoś ile jest gwarancji na te korby LX'a? Bo właśnie chyba mi się sypie LX 580. Dźwięk jakby się mieliło łożysko a nowe na allegro kosztuje 1/3 ceny nowej korby (dramat). Mam nadzieję, że gwara dłużej niż rok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 W Polsce każdy sprzedawca obligatoryjnie udziela 2 letniej gwarancji na warunkach określonych ustawą o sprzedarzy konsumenckiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.