Greg00 Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Witam Nie było mnie chwile na forum Wyciągnołem zasłużone cresty i wypada mi wymienić taśmę I tu mam pytanie Ile trzeba czasu odczekać po przyklejeniu taśmy na obręcz aby zalać koła mleczkiem ? Nigdzie nie mogę się dopatrzyć takiej informacji Na ogół zalewałem po nocce (wieczorem oklejałem a rano zalewałem) ale nie za bardzo chce mi się tyle czekać Zresztą nie wiem czy ta metoda była słuszna Ktoś pomoże w tej kwestii ? taśma stan's no tubes http://www.notubes.com/Stans-Rim-Tape-10yd-x-25mm-P155.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Mi jakoś zawsze też tak wychodziło, że minimum noc czekałem, ale moim zdaniem od razu można montować. Gdyby zalecane było czekać to na pewno w instrukcji by o tym wspomnieli. Ciśnienie dociśnie taśmę do obręczy tak, że mleko za nic się pod nią nie wciśnie i nie rozcieńczy kleju jeśli o to się boisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Uzywam tasmy duct tape i nic nie czekam. Poza tym tasma w tym przypadku trzyma 2 sezony, a moze i dluzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 dziękuje za odpowiedzi Obszedłem to trochę inaczej Obręcze, obkleiłem taśmą i wrzuciłem dętki tak żeby w weekend pojeździć Dziś zaleje mleczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.