Cricket Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 czy klamki w hamulcowych hydraulicznych dZiałają ze wszystkimi zaciskami? Chciałem wymienić zacisk i nie wiem czy muszę się rozglądać tez za klamką. Posiadam hamulce tektro gemini, a chcę kupić zacisk slx lub xt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Prawdopodobnie czeka Cie wymiana całego hamulca bo slx z tego co wiem ma servo wave a klamka gemini nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Działać będzie, bo oba sa na olej. Jak? Nie mam pojęcia. Trzeba by było prześledzić jakie sa tłoki w obu zestawach i to przeliczyć. Albo sprawdzić na sztywno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.