model3100 Napisano 24 Kwietnia 2015 Napisano 24 Kwietnia 2015 Szanowni Rowerowicze :-) mam do zaoferowania NOWE siodełko rowerowe włoskiej firmy Selle Italia C2 Genuine Gel. Siodełko nigdy nie było używane ani zakładane na sztycę. Sprzedaje w oryginalnym kartoniku Selle Italia. Cena siodełka: 169zł Możliwy odbiór osobisty Warszawa Ursynów. Wysyłka listem poleconym ekonomicznym 11zł, listem poleconym priorytetowym 13zł. Płatność: 1. Tradycyjny przelew bankowy, 2. Przelew przez PAY-U 3. Odbiór osobisty Warszawa Ursynów P.S Dla osób zainteresowanych istnieje możliwość wystawienia oferty przez popularny portal aukcyjny. Przypominam tylko (nie to że się chwalę) że jestem użytkownikiem tego forum od września 2005 roku, tak więc istnieję tu prawie 10lat i spokojnie można mi zaufać. Pozdrawiam Serdecznie.
model3100 Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Napisano 30 Kwietnia 2015 Nowa Cena: 159zł Możliwy odbiór osobisty w Warszawie po 4 maja. Pozdrawiam
Schwefel Napisano 10 Maja 2015 Napisano 10 Maja 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.