finepoint Napisano 24 Kwietnia 2015 Napisano 24 Kwietnia 2015 Witam wszystkich użytkowników ! Czeka mnie właśnie zakup roweru crossowego.Do wyboru 2 modele .Proszę o jakieś pomysły i opinię : numer jeden to : Cube Cross rozm. 50 cm. Cube Cross black anodized anthrazit white 2015 a drugi typ, który chyba bardziej mi odpowiada to Radon Scart 7.0 rozm 52 cm. Scart 7.0 – RADON Bikes Mój wzrost to 178 cm waga ok 65 kg.Jazda raczej weekendowo ,czasami do pracy w sumie ok 100- 200 km w tygodniu. Jako ,że będzie to mój pierwszy rower z tej grupy prosiłbym o wszelkie uwagi, pomysły i sugestie na co zwrócić uwagę i który rower byście osobiście wybrali. Dzięki wielkie za pomysły.Pozdrawiam.
rodszyld69 Napisano 24 Kwietnia 2015 Napisano 24 Kwietnia 2015 Jako ,że będzie to mój pierwszy rower z tej grupy prosiłbym o wszelkie uwagi, pomysły i sugestie na co zwrócić uwagę i który rower byście osobiście wybrali. Rowery z wyższej półki, tutaj przewaga jest po stronie Radona (firma ta wyewoluowała z Cube, teraz to odrębna marka). Radon ma lepszy amortyzator (powietrzny), lepsze koła na piastach slx i szprychach dt swiss, ma mniejszą wagę reszta jest na podobnym poziomie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.