BajkowiecxD Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Skoro to NIErowerowe forum, to może ktoś zechce poczytać sobie to co "stworzyłem" Teksty według kolejności w jakiej je pisałem "Zycie kierowane telewizorem" Nowy tekst, wiem że czekacie na niegoJak na przyjście Jezusa, w przeddzień święta wielkiegoBrak w nim religijności, porachowane kości przez tych gościIch obchodzi tylko ćpanie, ruchanie, ######***** i bakanieKolejne linijki słów to bękarty wszechobecnego złaMoje żarty są tak suche że w domu wyschło mi pranieWrony kraczą kra, kra, kra, a ja wy######*** na to mamNato, na co to komu lepiej się na######ać w zaciszu domuMiałem w końcu ######** bragga, a dalej pier**** jak to życie się źle układaMoim życiem steruje chyba jakiś Steven SpielbergJak nawinął to kiedyś Chada, sam nie wiem, co mnie to obchodziMam się pytać czy powodzianom się powodzi i czy się nie przelewa?Po co mi to wiedzieć, Tv głowę zaśmieca, więc go wyłączamZakładam słuchawki i wyłączam się jak pani z telewizjiWłączam życia rap i jestem jak na sennej wizjiNapier**** te linijki, kurde, chyba znowu będę w telewizji "Dekadenckie natchnienie" Nowy dzień, więc na prędce powstaje nowy tekstZnów przedstawie wam z mojego życia wydarzeniaNowe wersy, linijki, kolejne chore przemyśleniaNie będę hamował weny skoro mi ją ciśnie na kartkiCzuje że trafie za kratki, że będę z Tobą rozmawiał za pleksyDlatego teraz napier**** te teksty, żeby pozbyć się smutkuJeśli Ty sobie coś zrobisz, to ja tego nie wytrzymamW imię Allaha zrobię zamach na siebie, czując Twój rózany zapachCzując na sobie Twój zanikający oddech, widząc Twoją siniejącą skóręDotykam Twojej ręki, krew mi leci przez palceA Tobie w momencie życie przelatuje przez palceOboje zajmujemy czwarte, najgorsze miejsce w szaleńczej walceZalany łzami próbuję Cię ratować, a Ciebie to boliBo słone łzy spływają do Twoich podciętych żyłGdybyś tego nie zrobiła to dzisiaj też bym żyłWczoraj był płacz, dzisiaj w anielskim orszaku biała klacz "Kochanie, pisze list do Ciebie" Ciągle Cię kocham kochanie chociaż u dziewczyn mam branieTo ich nie chce jak i tak nie będe przecież szczęsliwyNa sluchawkach nowy bit Śliwy, tytuł mówi sam za siebiePowinienem się wziąć za siebie, żyć w koncu normalnieAle jak już kiedyś napisałem jestem roz######any emocjonalnieWięc w tych linijkach czuje moc, żeby przeżyć kolejną nocA w nocy dziwne sny i znowu w nich jesteś właśnie TySiedzisz mi w głowie rozwijasz się jak złośliwy guzRyjesz mi mózg coraz bardziej, ład w nieładzieŻycie jak jazda na quadzie między wybuchającymi gejzeramiTa sytuacja ciągnie się już latami, przerywana mocnymi orgazmamiNa tym łez padole jesteśmy sami, tylko ci prawdziwi trzymają sie z namiReszta nas kompletnie olewa, wychodze na dwór a tu ulewaJa pier****, co za pech, przeklinam, więc na moim sercu ciąży kolejny grzechDusza coraz cięższa, coś w środku, boli, umiera, piecze, pękaUpadam i już nie wstaje jak te uliczne dranie "Pamiętasz? Bo ja tak" Mimo że po Tobie miałem już dwie dziewczynyPamietasz?Planowalismy założenie rodzinyCiągle chciałbym do Ciebie wrócićkur**.... ciężar z ramion zrzucićNie mam siły już dźwigać tego krzyżaNa moja twarz wieje morska bryzaPisze to z naszego wymarzonego miejscaMielismy tu przyjechać, pamietasz?Siedzę, łzy mi lecą, jak deszcz na moją głowęChyba będzie burza, albo to Bóg grzmi na moje chore planyMam ochotę Cię tu pzyprowadzić i po cichu zabićAle nie zrobię tego, bo ciągle Cię kochamTy też mnie kochałas? Pamietasz?Jak o trzeciej w nocy pisałaś zapłakanaA ja odczytujac wiadomości nie odzywałem sie do ranaPamietasz jak mi pisałaś że mnie kochasz? I żebym w to wierzył?Gdyby nie rap i pisanie naszego rozstania bym nie przeżyl "Życie śmiercią" Mam jedną pier**, a nie chyba nieKrocze gdzieś przez ostrzał, Sarajewo, tylko gdzieDo nieba, do piekła mnie poprowadzi boska rękaJak na razie to życie, rzeka ganges, jedna mękaBrudne ręce od ciężkiej pracy, na nich blizny od ostrzaCo jak śmigło helikoptera tnie powietrze, idę, dopóki mi się całkiem podeszwa nie zetrzePrzez piekło, przez dziedziniec, staje przed strzelcamiNa pstrykniecie palcami mają mnie rozstrzelać jak dzika kaczkę Krzyczę że mogę za nią umierać, nie za tego orła na godle tylko za jej serceUpadam raniony kulą, ktoś się nade mną pochyla, płaczePoznaje ja jak Maria swojego syna, ja też płacze, duchem stojąc nad niąCzuje ze mnie kochała, budzę się ze snu i jestem samOj bardzo źle się ta karta mojej historii zapisałaAle będę walczył jak wyglodnialy o jedzenie, jak ranny o przeżycieCóż to za życie bez Ciebie, niewarte nawet splunieciaTu powinna być jakas puenta, cały ja to jak Achillesa pięta "Szatan twój brat" Marzenia ulotne jak popiół, gdy wszystko się wali wokółNić życia łapiesz jak ostatnia nadzieje, ognisty wiatr wiejeZ podziemia nieba, bo już niżej upaść się nie daPoznajesz samego lucyfera, z nim liczysz bankowe zeraWiec się z nim bratasz, trzymasz z nim sztameNa całej linii twojego bytu, od chęci popytu dajesz plamęKamieniejesz jak mitologiczna meduza, opuszcza się sluzaTwój brat rzecz jasna diabeł w twarz ci się śmiejeZ radości pecznieje jak beczka wypełniona po brzegi danielsemMógłbyś chociaż raz posłużyć się sercemnie dla szpanu, nie dla fanu lecz dla kogośNie wiem brat czy jest w twoim życiu wazny ktośTaki gość, taka dziewczyna co jest przy tobie gdy upadaszGdy jak skarabeusz skradasz się do dziuryDziury w twojej głowie, wyrobionej od złych myśliCzy znowu sen o umieraniu mi się przyśni? Nie gniewajcie się za przekleństwa, zrozumcie, że przekleństwa w rapie są obecne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Zawsze szanowałem osoby które robią coś takiego, które potrafią przelać myśli na papier i jeszcze się tym publicznie podzielić. Szacunek. Masz nagrywki jakieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Jak na razie nie mam żadnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 No to czekamy aż się coś pojawi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Łapcie nowy tekst "Kocham Cię"Jesteś mną, kawałkiem mej duszy, niech się cały ten ból teraz wykruszyI zostanie wiara i szczęście, że nic od Ciebie nie będzie ważniejszeBo Cię kocham ponad wszystko i nie chce żeby to uczucie prysłoMa trwać na wieki i chcę Cię widzieć zawsze gdy zamykam powiekiA gdy tak będzie chciał traf, że zasypie nas piach, albo czarna ziemiaPamiętaj, że będe z Tobą zawsze do końca ludzkiego istnieniaI znajdziemy się razem w raju jak Adam i Ewa i nie zerwiesz zakazanego owocu z drzewaBo jesteś ponad tym co ludzkie i nie dobre i choć w 4 oczy Cię skrzyczę to przy innych popręKocham Cię ile razy mógłbym to mówić, choć teraz nie możesz mnie znaleźć wsród ludziJestem tam wysoko i wierzę głęboko, że czujesz to co ja choć pijesz kolejną whisky z żalu do dnaCzemu Bóg zabrał akurat jego, myślisz i nie dostajesz od nikogo odpowiedziA ja szepczę Ci do ucha podpowiedzi, tam nie idź, tamtego nie rób, z tym nie gadaj, za tamtą nie latajPilnuje Cię, jestem jak Anioł Stróż, lecz wybacz, bo muszę kończyć już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.