yhootek Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 mysle, ze te Shimano M06 będą ok przy mojej wadze 80kg. Gdzie wsadzić te klocki, na przód czy na tył, gdzie powinien być mocniejszy hamulec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 24 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Przód, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yhootek Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Ok. Odnośnie problemu z miękka klamka tylnego hamulca rozmawiałem jeszcze z serwisantem Shimano i poradził, żeby odpowietrzyć jeszcze raz, tylko tym razem na założonym kole i klockach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 M06 to bardzo ciche okładziny jak na metaliki. Moje piszczały tylko bardzo mocno zgrzane i na początku hamowania na mokro. Na sucho brak piszczenia, czy szurania. Sznib, tutaj trochę się nie zrozumieliśmy. Mówiąc "dość dobre" miałem na myśli, że są one dobre dla większości użytkowników. Na zimno dobrze łapią i na długo starczają, ale skoro są inne, wg mnie lepsze klocki, to ten oceniam jako 5/6 w skali punktowej, żeby nie było pomyłek. Nie mam na celu się z Tobą kłócić, bo nie ma to najmniejszego sensu. Ty jesteś zadowolony ze swoich klocków, ja ze swoich i pewnie Yhootek też będzie zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi