Bacek Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Panowie potrzebuję pomocy z rozmiarem spodenek od dare2b. Mam 178cm wzrostu, długość nogi 82cm, obwód uda w połowie to 52cm a 10cm nad kolanem to 38cm. Obwód w pasie na wysokości pępka to 86cm. Jaki rozmiar byście mi polecili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Maja rozmiarowke zanizona (w przypadku krotkich spodni) , dopasuj swoje wymiarw tabeli i wez rozmair wiekszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 No właśnie koledzy tu pisali o zaniżonej rozmiarówce, nie wiem tylko o ile rozmiarów. A jest taka tabela na ich stronie ? Nie widzę nic takiego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 jest:), wystarczy o jeden wiecej o 2 bym sie nie pokusil, zreszta troche sie rozciagna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Kupował ktoś kiedyś ubrania z tego BcmNowatex? Jak tam z rozmiarówką? Zamierzam tam kupić komplet spodenki, koszulka i bluza, ale jest problem z rozmiarem. Wg wzrostu wychodzi XL (186 cm mam) a wg pasa (77) i klatki (96) M lub L Jak kupowałem tam spodenki jakieś dwa lata temu miałem podobne wątpliwości, obsługa doradziła by zignorować wzrost i dobierać pod obwód pasa. Ma to sens bo szelki są bardzo rozciągliwe. Kupując zestaw możesz wybrać inny rozmiar dla spodenek i inny dla koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 A jak z bluza? Bo dobrze żeby była dość przylegająca. W innym razie mija mi się to z celem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Mały ref i pytanie, jak szybko wysyłają ubrania z tego bcmnowatex? Jak dzisiaj zapłacę to jutro wyślą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roch1920 Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Mały ref i pytanie, jak szybko wysyłają ubrania z tego bcmnowatex? Jak dzisiaj zapłacę to jutro wyślą? We wszystkich sklepach zależy to od zaksięgowania wpłaty na ich koncie. W drugiej kolejności od dostępności, umowy z kurierem, regulaminu sklepu. Np. Od decatlonu czekam od 3 na przesyłkę która ma się pojawić 13. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 źle się wyraziłem, właśnie chodziło mi od otrzymania zapłaty, założyłem, że teraz przelewy przez paypal, payu czy przelewy24 są księgowane w parę minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frobek Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Mały ref i pytanie, jak szybko wysyłają ubrania z tego bcmnowatex? Jak dzisiaj zapłacę to jutro wyślą? Zależy od dostępności rozmiarów, ja czekałem 5 dni od zapłaty, bo nie mieli koszulki w moim rozmiarze dla wybranego modelu, musieli uszyć , ale generalnie polecam bo sa słowni, układni i robią ubrania z dobrym stosunkiem jakości do ceny, no i jeszcze są polską firmą. Kupowałem u nich kilka ubrań dokładnie 4 tygodnie temu. Bez problemu zrobią Ci takie ubranko jakie chcesz, zadzwoń do nich to się dogadasz, jak pisałem są układni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 ehhh:) mi tez mieli uszyc czekalem a w koncu przeslali seryjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiburon Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Podepne sie pod temat. Planuje zakup spodenek, poniewaz obecnie pomimo ze jezdze amatorsko to po 20 km boli mnie tylek, a jak juz przejade tak 3 dni z rzedu to ledwo siedze. Myślicie, ze ktores z tych spodenek poprawia komfort jazdy, jezeli tak to ktore beda najlepsze? http://www.sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/spodenki_na_szelkach_z.html http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-mtb-700-id_8241509.html http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-500-szelki-czarno-niebieskie-id_8327985.html Z gory dziekuje za podpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Te z Bcm polecam. Wkłada bardzo wygodna, leżą spoko, choć nie jest idealnie - delikatnie cisną mnie w udach i czasami poczuje drapiacy szew na brzuchu. Jednak za tę cenę (polecam w jakimś zestawie z koszulka) są naprawdę super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiburon Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 A co sadzicie o tych spodenkach z Decathlonu, bez szelek? (link w poprzednim poście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Bez szelek nie polecam, jeżdżą po plecach, trzeba często poprawiać. Tych szelek praktycznie nie czuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daamiann88 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Tiburon, te z drugiego linka to nie spodenki, a MAJTKI, raczej bym ich nie zakładał bez luźniejszych spodenek na wierzch . Posiadam takie ale z serii 500, zrobiłem w nich ponad 100 km (jazda czysto amatorska) i jak dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiburon Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Tak czy inaczej będe ich uzywać pod spodenki, ale chyba zdecyduję się na te z rekomendacji Moorzyna, ale dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Taka rada. Polecam Ci wziąć zestaw koszulka + bluza + spodenki. W zależności od koloru jest to od 170 do 229zł. Ale jak zadzwonisz/napiszesz i zapytasz czy Ci nie obniżą danego koloru z 229 na 170 to jest duże prawdopodobieństwo, że dostaniesz rabat, a za 170zł taki komplet to jest mistrzostwo biznesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.