BikerLight Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Dzięki za "rozmiarówkę uda" , XXL byłby za duży zaś M za mały. Ciekawe to promo ale rozmiarówka trochę dzika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna119 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Właśnie kurier dostarczył spodenki AEP Bibbed Short firmy DARE2b: https://sklep-dare2b.pl/spodenki-rowerowe-aep-bibbed-short-p628.html Na razie przymierzane tylko w łazience w pracy;) Wziąłeś białe czy czarne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishburger Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoeinz Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Proponuje zadzwonic do nich i zapytać czy maja inne rozmiary, ja mimo ze wybrałem L, po telefonie ze sklepu o ich braku, zapytałem czy maja XL i mieli mimo braku na stronie. Ja mam udo 55cm i wziąłem xl i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermitos Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Mógłbyś podać dokładniejsze wymiary XL na płasko? Szerokość w pasie, długość nogawki od wewnątrz i szerokość nogawki na dole? W tej chwili nie mają XL, ale podobno czekają na dostawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoeinz Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Nogawka od srodka ma 18cm, a szerokosc też 18, z czego nogawka zaczyna sie troche nad kolanem, a nie na srodku uda. Pasa nie podam, bo ciężko ogarnąć gdzie jest pas jak są nie naciągniete. Ja mam pas-91(na wysokości pępka), biodra 105. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermitos Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Dzięki, mam podobne wymiary, tyle samo w pasie, troszkę mniej w biodrach. (Mocno Cię opinają w biodrach?) Szerokość nogawki powinna pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoeinz Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 (Mocno Cię opinają w biodrach?)nie, nigdzie nie cisna, nie wbijają się. MAterial gruby i elastyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Czy te spodenki https://sklep-dare2b.pl/spodenki-rowerowe-aep-bibbed-short-p628.html mają wkładke żelową jak w opisie ? Ja byłem w sklepie i widziałem inny model z czerwoną wkładką (AEP 3D Pro Pad II) http://www.bike24.com/p2111898.html Jestem praktycznie pewny że jest to wkładka z pianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoeinz Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 takie sa wkładki, i w tych spodenkach z linku ze sklepu dare2b jest wkladka elite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Ale czy jest ona żelowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoeinz Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 wg mnie tak. Mam najzwyklejsza wkładkę z deca gąbkę i nie m porównania z tą dare2b ELite. JEst miesista, gruba, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishburger Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Z opisu zamieszczonego przy zdjęciu powyżej wynika, że wkładka posiada żelowe inserty. Niemniej całe spodenki są naprawdę świetne. Przejechałem w nich już ponad 500km i mogę śmiało polecić. Są warte zdecydowanie więcej niż wynosi ich promocyjna cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Ta czerwona jest również mięsista i grubsza, ale wykonana z pianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoeinz Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Jakiś sposób na sprawdzenie czy to żelowe inserty ? Zawsze możesz zamowic online i odesłać jak nie będą pasowały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Zamówiłem spodenki, zobaczę jak wygląda wkładka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Spodenki dziś przyszły i wkładka jest czarna ELITE żelowa, tylko mają bałagan na magazynie. Dostałem rozmiar XXL zamiast XXXL (na spodenkach jest XXL, a na metce papierowej przypiętej do spodenek XXL) Będzie zwrot Żel bardziej miękki niż w spodenkach z Decathlona z serii 520, 700 Wykonanie i materiał bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoeinz Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 czyli jednak zel ja jeszcze na przyszly sezon bede chcial zamowic spodenki z vitesse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Co myślicie o tej wkładce? Może ktoś ma?http://attiq.net/spodenki-kolarskie-2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Spodenki wreszcie dotarły w odpowiednim rozmiarze. Tylko mam wrażenie że wkładka w nich jest przesunięta do przodu, czy to tylko moje odczuci, czy również macie takie spostrzeżenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishburger Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 U mnie wszyta jest prawidłowo i gwarantuje stuprocentową wygodę. Zwłaszcza od momentu wymiany siodelka moje 4 litery są bardzo zadowolone z komfortu. Powtórzę jeszcze raz, że imo spodenki warte o wiele więcej niż sugeruje ich promocyjna cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Czy możesz zrobić fotkę wkładki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benny Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Co myślicie o tej wkładce? Może ktoś ma? http://attiq.net/spodenki-kolarskie-2.html Jeśli chodzi o Attiq, nie miałem ich spodenek, ale dwie inne rzeczy i mogę polecić. Bardzo dobre, służą mi do dziś. A jeśli chodzi o budżetowe, a dobre spodenki z szelkami, to polecam Rogelli Ponzone. Mam jeszcze kilka lepszych, ale to już i cena inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 @@Benny, dzięki za info. Też mam kilka rzeczy od nich i jestem zadowolony dlatego pomyślałem też o spodenkach. Alu to jednak najważniejsza jest wkładka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 2 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Kupował ktoś kiedyś ubrania z tego BcmNowatex? Jak tam z rozmiarówką? Zamierzam tam kupić komplet spodenki, koszulka i bluza, ale jest problem z rozmiarem. Wg wzrostu wychodzi XL (186 cm mam) a wg pasa (77) i klatki (96) M lub L. Rozmiar wg wzrostu dla M i L kończy się na 176 więc trochę lipton, nie chce mieć koszulki do polowy pleców ale też nie chcę worka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.