Savio Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Komuś na forum odwaliła korba chyba pisząc, że korby suntour są zdecydowanie gorsze od shimano, piszą to ludzie, którzy znają tę markę wyłącznie z produkcji amortyzatorów rowerowych lub wcale nie znają wsród nich są admini uwaga . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Przez przypadek przyznałem Ci punkt reputacji, bo mam brudną podkładkę i myszka mi skacze po ekranie. Nie masz racji. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 22 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 I to jest powód do zakładania tematu? Boli serduszko Kolegę bo ktoś nadepnął na odcisk? Idź wyciskać złość w terenie, na szosie czy bądź gdzie a nie tutaj.Nie wiem czy żałować czy krytykować, ale na pewno temat do zamknięcia.A przy okazji: to prawda - suntour robił niezły sprzęt, ROBIŁ. Ale tak z 25 lat temu.Tak, jestem takim starym adminem zrzędą który taki sprzęta pamięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi