aaanka Napisano 22 Kwietnia 2015 Napisano 22 Kwietnia 2015 Witam, czy ktoś kto używał ww. sprayu mógłby wyjaśnić jak go dokładnie użyć? tj. czy trzeba ściągać oponę i od wewn. sprawdzić czy nie ma czegoś na oponie (dętkę wyciągać?) czy po prostu szybki look na zewnątrz opony, czy nie ma jakiegoś kolca etc, spuszczenie powietrza z dętki i wtłoczenie sprayu? A pytanie drugie: czy podczas dłuższych tras wyścigów nie jest to dużo lepsza opcja na wszelkie dziury? jeśli można sporo czasu zaoszczędzić i nie bawić się w łatanie/wymianę dętki, zakładając oczywiście wożenie zapasowego zestawu łatki+klej.
SovaLTD Napisano 22 Kwietnia 2015 Napisano 22 Kwietnia 2015 Chyba o to Tobie chodzi. Osobiście nie używałem, ale tutaj jest to opisane i wyjaśnione na filmie. http://www.open-youweb.com/spray-do-latania-detek-roweru-patch-spray-opinia/
aaanka Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor Napisano 22 Kwietnia 2015 Tak dokładnie. Filmik już widziałam jednak wybaczcie, ale dla mnie "[spray] [...] nie wymaga rozbierania koła." -> nie było do końca jednoznaczne:P Ale mniemam, ze w takim razie po spuszczeniu powietrza z dętki od razu ładuję spray, dętki nie muszę wyjmować i sprawdzać opony od wewn? Wybaczcie moją dociekliwość, ale chcę wiedzieć jak to zrobić poprawnie.
cervandes Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 Przypominam, że ten gość opowiada w każdym filmiku takie brednie, że wiele razy był wyszydzany na forum. Kanał video-temat rok temu oglądałem z zamiłowaniem. Dla poprawy humoru.
BajkowiecxD Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 Spray...hmmm, daj se pan spokój, lepiej porządną łatke za.....łozyć
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.