Skocz do zawartości

[torba] Potrzebna SZTYWNA torba na kierownicę

Wolfheart

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Muszę kupić torbę na kierownicę. Jest ich wiele na rynku, sam miałem Meridę H-bag, ale tego typu wynalazki do niczego sie nie nadają. Nie rozumiem, jak można gniazdo zatrzasku montować na nity w materiałowej ściance. I na dodatek robić tak badziewny zatrzask, który ma spore luzy. W ten sposób faktyczna pojemność sakwy może i wynosi 9 litrów, ale nośność nie przekracza 1,5kg. Niczego cięzkiego nie da się w tym wozić, bo cała torba się wygina, lata na kazdym wyboju i zatrzask sprawia wrażenie, jakby miał z hukiem puścić.

Dlatego mam pytanie: czy są jakieś sztywne torby na kierownicę, które trzymają się w więcej niż 1 miejscu? Które nie latają, nie podskakują, nie wyginają się?

Pozdrawiam

Napisano

Tak jak napisałem, torba wygina się nawet pod małym ciężarem zawartości oraz lata zbyt luźno. Potrzebuję czegoś, co się solidnie trzyma i można dużo tam nawalić.

Napisano

Jeśli chcesz coś porządnego i dobrze działającego, to od lat używam akcesoriów topeaka. Mają takie torby montowane na kierownicę. Tam poszukaj, naprawdę dobra jakość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...