Skocz do zawartości

[olej] ROHLOFF

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pierwszy raz zamierzam kupić tak chwalonego rohloffa i zauważyłem, że są w oryginalnych opakowaniach po 50ml ale także rozlewane z opakowania zbiorczego 5l w zamienne buteleczki o różnej pojemności. zakładając że sprzedawca jest uczciwy i wlewa rzeczywiście z tego zbiorczego to będzie to ten sam produkt?

Napisano

Ja jestem zdania, że nie ma co oszczędzać dosłownie kilku zł. Przecież taki olej wystarczy Tobie na cały sezon lub dwa, wiec te kilka zł oszczędności nic Ci nie da a nigdy do końca nie będziesz pewien czy to oryginał czy nie.

Gdyby oryginał kosztował 30 zł a rozlewany 5 to można by było zaryzykować, w przypadku cen z allegro, nie ma co.

Napisano

Lepiej kupić oryginalny w opakowaniu 50 lub 75ml. Dobrze się z nich dozuje, a z tych co są dołączone do rozlewek nie zawsze tak jest.

Jeżeli mamy jakiegoś znajomego lub zaufaną osobę to można kupić z rozlewki (bo taniej), z allegro raczej bym nie ryzykował, bo nie wiesz co kupisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...