Nerrad Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Siema, kupiłem używanego rock shoxa judy1 z 2006 roku, 100 mm skoku, w dobrym stanie. Przejechane 4500 km, jest to mój pierwszy rock shox w życiu. Jak go oceniacie? Można na nim jeszcze coś podziałać w DH? Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ciężko mi uwierzyć, że dziewięcioletni amor ma przejechane tylko 4500 km, ale jesli z zaufanego źródła, to spoko. Ludzie dobrze piszą o tym amorze, ale jeśli mówisz o prawdziwym DH, to się nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerrad Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Chce na nim do wakacji pojeździć i za uzbierane pieniądze kupić coś fajnego z Rocka. Co proponujesz do DH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Boxxer , Totem . Judy się nei nadaje do DH z kilku zasadniczych powodów : Nie jest on przeznaczony do DH , ma o wiele za mało skoku do DH oraz jest wiotki . Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez jasinski21444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerrad Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Zaznaczam że będą to moje początki w DH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Więc tym bardziej zrobisz sobie krzywdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi