Skocz do zawartości

[licznik] najtańszy porządny licznik bezprzewodowy jako pomiar kadencji

wojtas7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję najtańszego ale bezprzewodowego licznika prędkości, który założę jako pomiar kadencji (wpisując odpowiednią wartość jako wielkość koła).

Chodzi o to żeby w miarę dało radę go umocować sprytnie do korby, łapał zasięg korba-kierownica i nie kosztował dużo ;-)

Pomoże ktoś?

Napisano

Jaki by się nadawał nie wiem, ale mogę od razu powiedzieć że odpada licznik z Lidla niestety, spełnia kryterium taniości za to ma za słaby zasięg. Też tak kombinowałem swego czasu ;)

Napisano

z przewodowym już tak miałem i działało bardzo fajnie, ale szukam rozwiązania na dłużej więc motanie kabli trytkami odpada i szukam bezprzewodowego.

Napisano

Spójrz na markę Atech. Bezprzewodowy i kadencję znajdziesz w dobrej cenie. Poziom potencjalnych problemów jest jednak adekwatny do ceny. Sigmy potrafią mieć problemy, a co dopiero chińczyki.

Napisano

@@mklos1 Mam Atech 305 MB bezprzewodowa kadencja z pulsometrem i jedyny problem to ogólna "plastikowatość" jednostki centralnej. Cały system jest zaskakująco stabilny, został zakłócony jedynie kilka razy przez rok użytkowania.

Także czasami chińczyk potrafi pozytywnie zaskoczyć ;)

Napisano

Convoy S2 czasami parowany z Convoyem C8, obie po prawej strony kiery. Czasami torba na ramę ze smartfonem i powerbankiem, jakieś 10 - 15cm od licznika. Licznik z lewej strony, kierownica 710mm. Przetwornice tych latarek ostro zakłócają, nie mogą być tuż obok jednostki centralnej i nie są.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...