Charle Napisano 20 Kwietnia 2015 Napisano 20 Kwietnia 2015 Witam, Jakiś czas temu zjawiłem się w serwisie ponieważ rower (romet mustang 2.0) od nowości miał ósemkę z tyłu. Koleś w serwisie powiedział mi, że obręcz jest prosta i ewentualnie może być coś z odlewem opony. No to kupiłem nową oponę, założyłem i.. nie widzę jakiejś dużej poprawy.. Wrzucam linka do youtube. Sorry, ale stojak trochę trzęsie. Mam nadzieję, że będziecie mogli ocenić czy jest ta 8ka czy nie. Pozdrawiam, Karol
marco1973 Napisano 20 Kwietnia 2015 Napisano 20 Kwietnia 2015 przesmaruj ranty opony (w miejscu styku z obręczą) płynem do mycia naczyń i dopiero mocno napompuj a potem ustaw odpowiednie ciśnienie. to dobry domowy sposób na dobre ułożenie się opony. możesz ewentualnie kupić specjalny płyn montażowy do opon, ale uważam to za zbędny wydatek...
Ychu Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 U mnie w ramblerze też wygląda jakby była ósema , ale się tym nie przejmuję bo patrząc na klocki obręcz idzie równo a opona faluje. Po za tym , rower nie jeżdżony + ósema to mała szansa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.