Jelitek Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 Podobają mi się te pedały, ale czytałem gdzieś że w czasie długiej jazdy powodują ból stopy. Czy ktoś z Was używa tych pedałów? Byłbym wdzięczny za opinie. Czy możecie ewentualnie polecić jakieś inne pedały (ale nie Shimano)? Dzięki :-)
easyrider Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 Podobają mi się te pedały, ale czytałem gdzieś że w czasie długiej jazdy powodują ból stopy. Czy ktoś z Was używa tych pedałów? Byłbym wdzięczny za opinie. Czy możecie ewentualnie polecić jakieś inne pedały (ale nie Shimano)? Mam prawie identyczne, tylko dwustronne (PRO V4) - są leciutkie, idealnie trzymają buty... i nic mnie nie boli...
lukas_t1 Napisano 13 Sierpnia 2006 Napisano 13 Sierpnia 2006 w którymś BikeBoardzie był ich test....jak jestes zainteresowany skanem pisz na priva
Jelitek Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Napisano 14 Sierpnia 2006 Hej! :-) Dziękuję ale już kupiłem pedałki :-) Wybrałem Timey RXE :-)
ŁYSY Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 TO błąd , albo i nie ,,,ja natomiast posiadam pedałki wspomniane w temacie i mimo wielkości MIKRO jestem z nich bardziej zadowolony niż z wszystkich dotychczasowych na których jeżdziłem ,,ŁYSY
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.