Jelitek Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Podobają mi się te pedały, ale czytałem gdzieś że w czasie długiej jazdy powodują ból stopy. Czy ktoś z Was używa tych pedałów? Byłbym wdzięczny za opinie. Czy możecie ewentualnie polecić jakieś inne pedały (ale nie Shimano)? Dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easyrider Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Podobają mi się te pedały, ale czytałem gdzieś że w czasie długiej jazdy powodują ból stopy. Czy ktoś z Was używa tych pedałów? Byłbym wdzięczny za opinie. Czy możecie ewentualnie polecić jakieś inne pedały (ale nie Shimano)? Mam prawie identyczne, tylko dwustronne (PRO V4) - są leciutkie, idealnie trzymają buty... i nic mnie nie boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 w którymś BikeBoardzie był ich test....jak jestes zainteresowany skanem pisz na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Hej! :-) Dziękuję ale już kupiłem pedałki :-) Wybrałem Timey RXE :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 13 Października 2006 Udostępnij Napisano 13 Października 2006 TO błąd , albo i nie ,,,ja natomiast posiadam pedałki wspomniane w temacie i mimo wielkości MIKRO jestem z nich bardziej zadowolony niż z wszystkich dotychczasowych na których jeżdziłem ,,ŁYSY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.