TrueFaith Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Tak jak w temacie, szukam możliwie taniej pompki do amora (SR Suntour Raidon). Czy wystarczy takie coś? http://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/pompki-rowerowe/reczne/p,pompka-z-manometrem-mini-cld-027g-teleskopowa-beto,170767.html pompuje 120psi/8BAR, to raczej zupełnie wystarczające ciśnienie ale czy podoła amorkowi ? Nie chciałbym tez pompować tego 3 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Jakoś tam podoła , ale lepsza była by z wężykiem bo można bez pokrzywić wentyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Widelca tym nie napompujesz. Za duża objętość, za małe ciśnienie, brak odkręcanej iglicy i za duża głowica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uwekolarz Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 polecam beto mp-036. Ma dwa tryby pracy. Używam już z dwa lata i nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Oglądałem jak wygląda dostęp do zaworu w moim RST Aerial. Osobiście nie widzę możliwości, aby pompować go pompką bez wężyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Ta pompka, którą podałeś jest do kół a nie do amortyzatorów, tutaj masz pompki do amorków http://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/pompki-rowerowe/do-amortyzatorow/ ewentualnie tu http://allegro.pl/akcesoria-pompki-16428?ref=sports.leisure-layer-popular&a_enum[9131][40]=40 Niestety te pompki nie są tanie, ale pompują bardzo szybko i dokładnie. Niestety tutaj nie ma pół środków taka do kół nie bardzo się nadaję, owszem napompujesz, ale to nie służy do tego i będziesz się męczył. Ja kilka dni temu pompowałem pompką do amortyzatorów koło rowerowe z 2 barów do 3 i zajęło mi to kilka minut, także jak sam widzisz da się, ale zwykłą pompką napompował bym to w kilka sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thesebafr Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 polecam beto mp-036. Ma dwa tryby pracy. Używam już z dwa lata i nic się nie dzieje. Co do tej pompki to kupując ją, co dostajemy w zestawie? Zaciekawiłeś mnie nią i jestem zainteresowany. Jak długo pompuje się normalną dętke rowerową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uwekolarz Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 @thesebafr W zestawie sama pompka z uchwytem do przymocowania na ramie w miejscu bidonu. No chwilkę sie pompuje pewnie dluzej niż zwykła dużą pompka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.