OutOfMemory Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Czy już wymieniliście wasze jesienno/zimowe powietrze w kołach, na świeże, wiosenne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Co to w ogóle za pytanie? Ja tam na zimę wypuszczam a pompuje jak się robi cieplej , chyba że rower stoi na strychu to nie spuszczam , ale przeważnie i tak samo zejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OutOfMemory Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 a to dobrze, że pompujesz na wiosnę. Bo z zimowym powietrzem wolniej się jeździ, wiosenne jest szybsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Teorie spiskowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OutOfMemory Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 nieee, organoleptycznie stwierdzone. Dziś do roboty jechałem na zimowym powietrzu, tam zmieniłem powietrze w kołach i wróciłem na wiosennym. Do pracy jechałem 40 minut. Z pracy wracałem 32 minuty Wniosek - wiosenne jest szybsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Może miałeś wiatr w plecy albo z górki wracając z pracy? Tak serio to może miałeś za niskie ciśnienie po prostu. Ten temat to taki chill ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OutOfMemory Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 niee, ciśnienie było ok. Pulsometr pokazuje że zjazdów jest tyle samo co podjazdów (z dokładnością do 5m) więc to też odpada. Powszechnie wiadomo, że wiatr kolarzowi raz przeszkadza, raz pomaga, zatem w ogólnym rozrachunku można przyjąć że wychodzi na zero. Zatem, wniosek może być tylko jeden, Wiosenne powietrze w gumach pomaga! Już nie mogę się doczekać, co będzie, gdy napuszę letniego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Dobrze zobaczyć kogoś tak przyjaźnie nastawionego Ja niestety nie mogę na razie za bardzo się zająć jazdą bo szkoła mnie goni z ocenami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OutOfMemory Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 ja jeżdżę do pracy całą zimę na rowerze i wiem, że łatwiej mi się jeździ wiosną/latem, niż zimą. To też sugeruje, że zimowe powietrze w kołach jest dużo gorsze. Dobrze, że ty nie masz tego problemu. Przyjdzie lato, napompujesz i będziesz śmigał jak Kwiato. Jestem pewien, że on wygrał Amstel Gold Race, bo miał lepsze powietrze Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Może helem napompował i trochę na wadze ubyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyku86 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Ja mam trochę letniego w słoikach. Zaraz lecę. Napompować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedTrek Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 z pracy zawsze się szybciej wraca... nie trzeba tu żadnej teorii powietrzno-wiosennej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.