aiding Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Dzisiaj sie tutaj zarejestrowalem i strasznie wolno sie chodzi po forum... Czy u was tak zawsze jest i czy planujecie jakas zmiane hostingu bo forum naprawde fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Kiedys forum strasznie chodziło, ale od dłuższego czasu nie ma problemów i wszystko szybko się ładuje. Może za wolny internet ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aiding Napisano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 1Mbit ?? Raczej nie. Tylko wlasnie waszze forum chodzi gdzies 5-8 sekund az sie zaladuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Tez to zauwazylem, od kilku dni 2 - 3 - 4 kb/s to max. Inne strony ok, wiec problem nie u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aiding Napisano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Czyli nie jestem sam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 u mnie podobnie, cos sie zaczelo mulic troche, ale mi to w sumie nie przeszkadza na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.