qusiu Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Jak w temacie, które koła Wy byście wybrali. Firmowe Campagnolo Sciroccco czy składane: http://www.velotech....h-8-10s-17.html scirocco mogę dostać lekko używane z pewnego źródła za ok 900zł, co mnie do nich przekonuje to na pewno wygląd i dobre opinie użytkowników jakie znalazłem na internecie, z minusów to lekki stożek (przy mojej wadze 64 kg to raczej minus) co do drugiej opcji to na plus na pewno waga, brak stożka i fajna piasta. większych wymagań nie mam byle fajnie się toczyły i wytrzymały na naszych drogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Ze składaków to da się jeszcze lżej zrobić za lepsza kasę z tego co ostatnio liczylem to za mniej niż 800zł jestem w stanie zrobić koła o wadzę 1390gramów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Post do usunięcia, nie zauważyłem że mowa o szosowych kołach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.