jaruone Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Witam, Czy ktoś zna ten sklep ?? Znalazłem w nim kilka tanich rzeczy - m.in. opony, i zastanawiam się czy nie jest to jakaś firma "krzak" - tym bardziej, że z tego co widzę wszystko na przedpłatę. Nie chciałbym nikogo oczerniać bezpodstawnie, tym bardziej , że przecież nic tam nie kupiłem, ale wolę zapytać , czy ktoś zna zanim kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ja jak coś sprzedaję też zwykle to robię na przedpłacie. Z prostego powodu, nie zamierzam płacić za paczkę w jedną i w drugą stronę w przypadku jak się kupujący rozmyśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 W Zduńskiej Woli jestem przynajmniej raz w tygodniu. Podjadę pod adres który jest na stronie i zobaczę co tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaruone Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 @FigoiFago - spoko, bo szukałem cen opon Continental CycloCross Speed 700x42C - ciężko dostać było ten rozmiar, wszyscy mieli powyżej 63 zł, a u nich całkiem przyzwoicie po niecałe 50 zł za szt., zacząłem szukać w sieci informacji o nich, jakiś opinii, rekomendacji i nic ... Pewnie jakiś mały lokalny sklep i czasem okazyjnie można by coś kupić w niezłej cenie , ale wolałem spytać czy ktoś nie zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Może jutro będę to sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Bylem tam dzisiaj i to jest normalny sklep rowerowy. Sa nawet wymienieni na stronie Unibike jako dystrybutor. Maja jeszcze kilka tych opon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaruone Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Dobrze wiedzieć - jakbym coś kupował u nich to dopiszę opinie - kontakt, czas realizacji itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.