robocin Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Szukam chętnych do wspólnego wyjazdu na trasie Warszawa - Łeba - Hel - Warszawa. Wycieczką tą mogę zrealizować w drugiej połowie lipca lub drugiej połowie sierpnia, jestem elastyczny i dostosuję się do Waszych terminów. Jak by co trasę można nie co zmodyfikować czy ze względu ograniczeń czasowych pominąć Hel. Serdecznie zachęcam i zapraszam, na wszelkie pytanie odpowiem niezwłocznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 hej, pisałbym się , ale bardzo hipotetycznie - ze względu na niewiadome takie jak urlop/zdrowie i inne pomniejsze napisz jakie masz plany , Wawa-Łeba to ok 430 km, z tego co przychodzi mi do głowy: - na ile rat planujesz rozłożyć trasę , 1/2/więcej? - z jaką prędkością srednio jeździsz na takich dłuzszych odcinkach? - czy robisz dłuższe postoje czy często krótkie ? - powrót w drugą stronę też rowerem, czy pociąg? to takie kilka pytań , które może z pozoru głupie ,ale tak mi się nasuneły jak sobie przypomniałem zeszłoroczna samotną wycieczkę z Wawy na Mazury , i zacząłem się zastanawiać jakby to było jechać z kimś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robocin Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Plan ogólnie mam taki co by dojechać do Łeby. Jak uczestnikom wystarczy czasu to udać się na Hel i rowerem wrócić do Warszawy. Jeżeli z czasem będzie krucho to powrót pociągiem, a może i bez odwiedzenia Helu (do przedyskutowania). Trasy nie chcę "połykać" wyczynowo, tylko czerpać jak najwięcej satysfakcji z samej jazdy i z tego co po drodze spotkamy. Myślę, że jak dziennie wyjdzie 100-120km to będzie wystarczająco. Noclegi głównie pod namiotem i w takich miejscach co by po dziennej trasie można było nawiązać bliższy kontakt z wodą, a przed zachodem słońca pozostało jeszcze trochę czasu na rozmowę przy ognisku o tym co pokonaliśmy i co nas jeszcze czeka na kolejnym etapie wycieczki ;-) Postoje tak aby było jak najwięcej przyjemności z jazdy.... Jak masz jakąś relację z tej wycieczki na Mazury to chętnie sobie obejrzę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 hej, niestety relacji specjalnie jakiejś nie mam, oprócz 2 fotek , bo miałem tylko telefon ze słabą baterią http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/17169-res-imag0786-michalin-pluski-2014/ http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/17170-res-imag0787-michalin-pluski-2014/ oraz na navime http://www.navime.pl/trasa/460131/2014-07-27+Michalin+-+Pluski pytanie jeszcze - planujesz same drogi asfaltowe czy jakieś utwardzone / lasy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robocin Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Same asfalty raczej nie, wiele ciekawych rzeczy można zobaczyć i przeżyć na leśnych i utwardzonych ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szklankakoli Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Cześć Również mam plan zrobić w te wakacje trasę Warszawa - Morze. Myslałem o Gdańsku, ale nie było to podyktowane niczym szczególnym. Myślę, że gdyby była szansa na realizację wyjazdu, to bym się pisał Dystans dzienny mi odpowiada, też myślałem o 100-120km w ludzkim tempie i o noclegach pod namiotem. Temat do przedyskutowania Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robocin Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 To mam nadzieję Szklankakoli, że bliżej lipca dogadamy się ostatecznie. Gdzie poruszasz się po Warszawie, to może kiedyś gdzieś się spotkamy i omówimy tematy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szklankakoli Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Warszawa nie jest znowu taka ogromna. Nie trzeba się ograniczać do konkretnej dzielnicy Nie mogę Ci wysyłać PW, nie wiem dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robocin Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 to masz bezpośredni rowerowy@spoko.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szklankakoli Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Kilk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robocin Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szklankakoli Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Masz wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Robert a co powiesz na szlak latarniami morskimi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.