Gość Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Cześć, czy ktoś w Warszawie lub okolicach da przymierzyć Canyona Nerve AL w rozmiarze S? Model 6.0, 7.0, 8.0 czy tam 9.0.. Stawiam piwo i flaki za jazdę próbną w Kampinosie lub MPK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Ajajaj Spóźniłaś się o dzień : https://www.canyon.com/pl/service/news/article.html?id=558 Jak nikt się nie zgłosi to będą kolejne, niestety trochę daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 No właśnie byłam tam wczoraj i nie mieli żadnego modelu w rozmiarze S, do Przemyśla mam daleko. I też mówia, że esek może nie być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magura2004 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Mam 8.0 ale L Otrębusy pod Warszawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Niestety rozmiar s raczej popularny nie jest, także raczej szanse niewielkie na przymiarkę. Zawsze można kupić, obmacać i zwròcić, raczej z tym nie bedzie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darigo Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Mam 8.0 ale L Otrębusy pod Warszawą. do jakiego wzrostu rozmiar L ? Ja mam 181cm i celuję w M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magura2004 Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Ja mam 184 i sztyca dosyć mocno wyciągnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Możliwe, że za około miesiąc ja będę siadał do zakupu Nerva AL właśnie w rozmiarze S, mam 170 wzrostu, jeździłem na Mce ale boję się, że będzie za długo. Też jestem z WWy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 A ja w międzyczasie kupiłam tę S-kę, więc w sumie to teraz ja mogę proponować przymiarkę. Mieszkam niedaleko lotniska Okęcie jakby ktoś chciał. Pechowo rower stoi i czeka aż mi się łokieć zagoi. Kalkulator na www Canyona zaczynał proponować XS od nogi 77 cm, więc tylko 2 cm mniej niż mam. Trochę się pietram czy zdążę wypróbować zanim minie te 30 dni na ewentualną wymianę, a tak naprawdę to musiałabym usiąść na XS żeby porównać. To kto ma XS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Chętnie go dosiadę. Masz wersję z Reverbem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magura2004 Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Dzisiaj wyścigi na Kazurce może wpadnie ktoś na Canyonie? Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goliat Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Ja jeździłem na nervie tylko testowo, ale przy wzroście 170 na pewno bym brał eMke, tak ze ci którzy się wahają niech lepiej pojezdza na obu, jak tylko maja okazje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.