Nenny Napisano 19 Kwietnia 2015 Napisano 19 Kwietnia 2015 Cześć. Poszukuję przyczepki dla dzieci, zasadniczo dla trójki dzieci. Istotne jest dla mnie aby była dobrze spawana oraz odpowiednio dobrany materiał - ostatnią dwuosobową niestety musiałam przerobić, trzeba było dospawać rurę pod fotelikami. Nie mam miejsca w obecnej by dodać kolejny fotelik - dzieci to 6,4,2 lata. Musi być dobrze skonstruowana i trwała - jestem nianią, więc jest to dość istotny element mojej pracy i musi służyć na długo.. albo chociaż aby mi się zwrócił jej koszt Nie wchodzi w rachubę dwa+1 (przyczepka 2 i siedzisko na bagażniku lub kierowniku). Poradźcie czy w ogóle takie wózki do rowerów są na rynku. Pozdrawiam, z góry serdeczne dzięki za pomoc
KrisK Napisano 19 Kwietnia 2015 Napisano 19 Kwietnia 2015 Innego wyjścia nie widzę Jeszcze yuba ale tam to już jazda "na bagażniku" choc widziałem zdjęcie kobiety z trójką na takim rowerku
Root Admin Mieciu Napisano 19 Kwietnia 2015 Root Admin Napisano 19 Kwietnia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.