cesi99 Napisano 18 Kwietnia 2015 Napisano 18 Kwietnia 2015 Cześć. Jestem początkujący i niezbyt znam się na rowerach.. Moje zasadnicze pytanie brzmi, jaki rower kupić dla początkującego rowerzysty.. Jeżdżę tylko po szosie i nie na dlugie dystanse głównie jakieś 3-4 razy w tyg po 30-50km.. Zastanawiałem się nad kupnem roweru crossowyego albo trekkingowywego.. Tyle że trekkingowy jest bardziej na dluzsze wyjazdy dlatego bardziej by mi pasowal kupic crossowyego.. Ale może wy macie inne propozycje innych rowerow podobnych bardziej do roweru szosowego? Dodam że planuje kupić rower używany..
rodszyld69 Napisano 19 Kwietnia 2015 Napisano 19 Kwietnia 2015 Ale może wy macie inne propozycje innych rowerow podobnych bardziej do roweru szosowego? rower przełajowy Accent
mmisiek9612 Napisano 19 Kwietnia 2015 Napisano 19 Kwietnia 2015 Przełaj będzie dobrym rozwiązaniem do tego jak jeździsz tylko po szosie mógł byś założyć całkiem gładką oponę i śmigać jak błyskawica
cesi99 Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Napisano 19 Kwietnia 2015 No fajny rower z tego przelaja ale mój budżet nie pozwala na takie cacko.. Podkreslam ze chce kupic jakis używany.
mmisiek9612 Napisano 19 Kwietnia 2015 Napisano 19 Kwietnia 2015 to poszukaj czegoś używanego w tym stylu. Podeślij linka i ktoś na pewno się wypowie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.