plemos1466 Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Witam. Jestem tu nowy, od kilku miesięcy zastanawiam się nad kupnem kolarzówki, ale dostałem propozycję od ojca przerobienia jego rowerui kieruję do was pytanie, czy jest sens przerabiania takiego roweru? (mój wzrost to 180cm +-2cm) Rozmiary ramy to: rura górna: 56 cm rura dolna: 60 cm rura podsiodłowa: 45 cm waga roweru: 14 kg Jesli byłby sens to ile może wynieść koszt takiej przeróbki? (zdjęcie roweru w załączniku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Długość górnej rury niby w porządku, jak na Twój wzrost, ale przez inne wymiary, będzie trochę śmiesznie to wyglądało. Poza tym włożysz w to lekko 1500 zł a i tak to cały czas nie będzie szosówka. Lepiej Ci się opłaca kupić Tribana 500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.