macsi Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Posiadam obecnie klocki F01A, tarcza tył 140mm SM-RT98-SS, zaciski BR-M985, klamki BL-M985 Rozważam wymianę klocków na coś innego. Co polecacie? A może pozostać przy tych, które są obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 18 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Metaliczne będą lepsze. Większa sił, na dłużej starczą. http://rowerowy.com/sklep/czesci/klocki-hamulcowe/do-ham-tarczowych/prod/g03s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsi Napisano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Teraz mam F01A z radiatorami. Czy mogę wrzucić do siebie te z linka, który podesłałeś? Czy zamiennikami tych, które mam ale w wersji metalicznej nie są F03C? Te F01A na tylnym kole strasznie mi piszczą. Tylko tył,przód jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie ma sensu pchać sie w klocki od shimano - są one przeciętne . Kup sobie klocki RWD spiekane - najmocniejsze klocki na jakich było dane mi jeździć , jedyną wadą jest to że czasem trzeba je potraktować minimalnie pilnikiem bo są niewiele większe niż byç powinny http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5215541975 Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez jasinski21444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anthrax84 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 ... no i od czasu do czasu dzwonią jak pociąg Ja nie dałem rady jeździć ze swoich RWD na przodzie i musiały wylądować z tyłu. Szlifowanie papierem nic nie pomogło. Teraz mam z przodu M06 i jest cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi