Vader Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 co myslicie o tym rowerku?? link jest teraz w fajnej cenie 2400 zet geometria mi pasuje, osprzet jest spoko, moze ktos na tym jezdzi?? prosze o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TREKxBK Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Właścicielem Lemonda jest TREK, a ten rowerek to praktycznie to samo co TREK 1000 (tylko nazwa inna), na którym ja jeżdżę już od ponad roku, na razie nie mam z nim żadnych problemów. Za taką cenę - brać bez wahania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Za taką cenę - brać bez wahania dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easyrider Napisano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Obniżka ceny rzeczywiście jest spora... ale osprzęt wielkiego wrażenia nie robi - troszkę Sory i kupa noname... Widać że producent robił duże oszczędności - jedynie rama z widelcem wyglądają przyzwoicie... no ale to jest najważniejsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 czy ja wiem... zabardzo no name to ja tam nie widze (troche Bontragera i jest przyuzwoicie), ma nawet niezle kola, skladajac rowerek na tych komponentach wcale duzo taniej by nie wyszlo, a tutaj na dodatek jest spoko rama i widelec jak wspomniales easyrider. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.