kubajedlicze Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Cześć mam problem odnośnie doboru wielkości blatów do korby. Moja rama to Cube 29er LTD PRO 2014 a korba to SLX M670 3 rzędowa. Problem polega na tym ze chciałem tą korbę przerobić na 2 rzędową i w miejsce małego blatu dać 28t( nie ociera) a zamiast środkowego dać 40T. Nadmienię że blat 40 mam dedykowany do tej korby lecz po założeniu korby do ramy blat ociera o ramę. I moje pytanie czy ktoś forumowiczów mam Cuba 29er i jeśli zmieniał korbę na 2 rzędową to jaki blat wpakował na środkowe miejsce ? 38T ? 36T ? Dodam ze szkoda mi wydawać 80 zł na kolejny blat tylko po to aby przymierzyć i stwierdzić za jest nadal za duży. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 18 Kwietnia 2015 Root Admin Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.