kubajedlicze Napisano 18 Kwietnia 2015 Napisano 18 Kwietnia 2015 Cześć mam problem odnośnie doboru wielkości blatów do korby. Moja rama to Cube 29er LTD PRO 2014 a korba to SLX M670 3 rzędowa. Problem polega na tym ze chciałem tą korbę przerobić na 2 rzędową i w miejsce małego blatu dać 28t( nie ociera) a zamiast środkowego dać 40T. Nadmienię że blat 40 mam dedykowany do tej korby lecz po założeniu korby do ramy blat ociera o ramę. I moje pytanie czy ktoś forumowiczów mam Cuba 29er i jeśli zmieniał korbę na 2 rzędową to jaki blat wpakował na środkowe miejsce ? 38T ? 36T ? Dodam ze szkoda mi wydawać 80 zł na kolejny blat tylko po to aby przymierzyć i stwierdzić za jest nadal za duży. Pozdrower
Root Admin Mieciu Napisano 18 Kwietnia 2015 Root Admin Napisano 18 Kwietnia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.