sremek43 Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Lepiej zakładać bieliznę pod spodenki na rower czy nie. Słyszałem różne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B_art Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 jakie spodenki? jest zasadnicza roznica, czy jezdzisz w pampersie, czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Jeśli chcesz być naprawdę super to możesz zakładać bieliznę na spodenki Na poważnie to jeśli chodzi Ci o spodenki z wkładką to wg producentów są one bielizną tak jakby, więc niby wniosek nasuwa się sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sremek43 Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Pampers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Zakładanie bielizny pod spodenki z wkładką mija się z jakimkolwiek celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Zwłaszcza slipy nie nadają się pod spodenki z wkładką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sremek43 Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 To co kolega radzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczylepszy Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Jazdę w spodenkach z pampersem bez majtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SklepeBike_pl Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Nie bardzo widze sens zakładania bielizny jeszcze pod spodenki bo będzie Ci średnio wygodnie podczas dalszej trasy. Spodenki są już z wkładką więc nie masz się czego obawiać,całość nie wygląda smiesznie a wręcz przeciwnie bo profesjonalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Lepiej zakładać bieliznę pod spodenki na rower czy nie. Słyszałem różne opinie. Jeśli mowa o spodenkach z wkładką(pampersem) to proponuję założyć bieliznę (slipy,stringi czy bokserki) i zrobić 50km w solidnym tempie. Później to samo zrobić bez bielizny . Tylko ,że to "później" to będzie najprawdopodobniej za klika dni - jak już zejdą odparzenia z d... ,przepraszam... z pachwin i innych miejsc I problem rozstrzygnie się samoistnie. A doświadczenie będzie bezcenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkacy7 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Witam, nie zakładam nowego tematu, chciałbym zapytać czy ktoś miał do czynienia z bielizną rowerową firmy Berkner oraz Meryl? jakie wrażenia?Berkner: http://hike.pl/meskie-bokserki-z-rowerowa-wkladka-berkner-action-czarne.html?&cat=425&tpl=2Meryl Skinlife: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/bokserki_meryl_skinlife_czarne1.htmlTe drugie wydają się mieć lepszą wkładkę, choć z drugiej strony Berkner ma aż 16 pozytywnych opinii.Które wybrać? chyba że ktoś ma lepszą alternatywę w tej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sremek43 Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Używam samych boxerek firmy berkner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkacy7 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 W związku z tym... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sremek43 Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Jestem zadowolony. Nie wiem jak z spodenkami na rower. Boxerki są super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkacy7 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Rozumiem z wkładką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sremek43 Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Bez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konczyna1 Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Ja mam bieliznę Meryl Skinlife i czuje się bardzo komfortowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkacy7 Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Ostatecznie zamówiłem Berkner Action z wkładką, po kilkudziesięciu kilometrach jest okej, zobaczymy za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.