Kamill Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 Witam, posiadam obecnie Michelinki, ale jako, że się już starły, muszę je wymienić na nowe... Myślałem o Continentalach: - Explorer na przód - Vertical na tył Co sądzicie o tym? Jakie wersje tych opon wybrać, żeby zapłacić ~200zł? z góry dzięki za odp. --- pzdr
bialykom Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 ja bym dal survivala na tyl. obie wersje pro. patrzac na ceny z allegro powinienes sie zamknac w kwocie 150 PLN.
Ecia Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 A ja bym przejrzała archiwum. O tych oponach napisano już na forum całe epopeje. Pozdrówko porządkowe .
tymek Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 Eh, a podobno to kobiety są zmienne ;D. Jedna nie odżałuję tej dodatkowej stówki uznałem, że opony zbyt bardzo wpływają na komfort, a to już ostatnia część do nowego roweru, więc naginam budżet już ostatni raz xD. Zastanawiam się pomiędzy Racing Ralph, Nobby Nic, a Speed King Supersonic. Wszystkie w rozmiarze 2.1. W terenie pewnie wszystkie wypadną miodnie jak za taką kasę, a będę się kierował tym jak poradzą sobie na szosie, bo tam też od czasu do czasu zaglądam. Tak więc które z nich mają najmniejsze opory toczenia na asfalcie? Ew. Nobby Nic 1.8, są cieńsze więc teoretycznie na asfalcie będą najszybsze, ale boję się trochę, że mogą być za wąskie, a ja niestety przykładam dużą wagę do aspektów wizualnych jak to wszystko wygląda w praktyce?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.