ambasador.jamajki Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Witam, Nie znalazłem na forum żadnych informacji związanych z tymi rowerami - ogólnie mało się o nich pisze. Mógłby ktoś kto zna się na rzeczy spojrzeć na ten rowerek? Szukam czegoś do 1300zł i ten wydaje mi się dobrą opcją - pytanie tylko czy to nie jakaś dziwna firma, a rower rozleci się podczas najmniejszego obciążenia? A jeśli nie ten, to może jakiś Rambler w tej cenie? Pomocy - nie chcę się nadziać
tobo Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Nazwa brzmi jak magiczny rozciągacz członka made in China To rower na osprzęcie zbliżonym do podstawowych modeli rowerów znanych producentów. Koła są dziwne i trudno powiedzieć jak zniosą jazdę nawet w łatwym terenie, może będą ok, może nie. Wątpię by eksploatacja niosła w sobie ryzyko zniszczenia sprzętu, czy kalectwa, dopóki będzie to dosyć spokojna jazda w niewymagających warunkach, do czego są stworzone takie rowery.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.