Bizon Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 kto lubi cieply powerade? ;] dzis przezylem to 3 razy, bleeeee To jest jedyny minus jaki widze w moim biodnie,przy upale woda w bidonie się gotuje ,no ale coś za coś.Pomimo tego i tak wole bidon Fakt woda potem smakuje ochydnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 A może by tak kupic sobie dużą sakwe rowerową -?? Sam byłem temu przeciwny bo niby siarsko wyglada ale kupiłem i jestem kompletnie zadowolony.. Do mojej moge upchnąc dwie detki zapas., klucze, komórke portfel itp. A z jedną dętką w srodku to sie butelka 0.5L z wodą miesci... Ja polecam. sprobójcie sami.. Tyle że jest jeszcze kwestia ramy roweru.. na mojej 58,5 to ona sie spokojnie miesci.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja woże na dłuższe wyjazdy 2 bidony - na dolnej rurze litrówkę, zwykle z mlekiem 3,2 lub 3,5 a na podsiodłowej połówkę z wodą. I niestety - w lecie robi się ciepłe i przechodzi plastikiem (momo, że to dość dobre w tym względzie bidony Isostara) a w zimie mamy zestaw napojów chłodzących Co do kostek lodu nie próbowalem, ale np. woda nabrana prosto ze źródła, czyli lodowata, "ociepla się" nawet w upał dopiero po jakiejś godzinie. A do utrzymania temperatury i tak trzeba zainwetsować w bidony termiczne. PS Co do wożenia - tylko w koszyku! No chyba, że ktoś nie ma jak. Ale jest na to patent, skuteczny choć paskudnie wygląda - koszyk mocuje się na uchwyty jak do hydrauliki, takie do rur zaciągane śrubką. Kosztuje to ze 1,50 za zstuję, sam mocowałem koszyk dwoma takimi (uwaga żeby nie zerwać gwintu!) i trzymał się bez problemu. No chyba, że ktoś ma camelbaga na plecy, to może sobie darować takie wynalazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.