Joseito Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Witam, Co sądzicie o aukcjach tego Pana, może coś od niego kupowaliście. Od dawna szukałem kompletu SKY w dobrej cenie i w końcu znalazłem. Jak zamówię to nie będzie to jakiś fake'owy materiał ?http://allegro.pl/stroj-kolarski-profesjonalny-sklep-bici-i5221246684.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 przybliżony czas realizacji 23 dni, sam sobie zamów chińszczyznę na alibabie to będziesz miał taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 W dobrej cenie? haha W dobrej cenie to by było jakbyś kupił ten strój za 400 zł a nie 190 zł Przecież to najzwyklejsza w świecie podróba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zazi Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 tu masz taniej http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Style-Team-Sky-Movistar-And-Lotto-Cycling-Jersey-Set-Short-Sleeve-Padded-Bib-Trousers/32320413346.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Fejkowy jest cały zestaw, materiał jest fejkowy w prezencie. Cena oryginału (produkt Rapha) to minimum 1000 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sremek43 Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Polecam lokosport na allegro.Miła rzetelna firma fachowe doradztwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SklepeBike_pl Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 W tej cenie nie kupisz dobrego stroju,a już na pewno nie tam gdzie an przesyłkę czekasz 23 dni,plus jakies opłaty celne,to moim zdaniem kompletnie mija się z celem i doradzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Zrób tak jak koledzy doradzają, zamów sam na aliexpres. Wybór ogromny i ceny też, sam parę rzeczy kupiłem i na jakość nie mogę narzekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.